طرز تهیه ی سوپ سیب زمینی و شلغم | رویای بارانی

تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت
کاربران عزیز سایت هر روز به روز میشود حتی با وجود کم کاری های اخیر که از شما عزیزان عذر خواهی میکنیم برای دیدن پست های جدید به صفحه اول سایت و زیر پست ثابت مراجعه فرمایید با تشکر

تبلیغات

تبلیغات در سایت

موضوعات

آمار سایت

بازديد امروز : 4490 بازديد ديروز : 5475 بازديد کل :5864190 تعداد مطالب : 2027 تعداد نظرات : 561 ارسال روزانه : 1.39 نظرات روزانه : 0.39

تبلیغات

تبلیغات در سایت سایت تفریحی

طرز تهیه ی سوپ سیب زمینی و شلغم

بازدید: 2,045 views

, سوپ سیب زمینی و شلغم, طرز تهیه ی سوپ سیب زمینی و شلغم, آموزش سوپ سیب زمینی و شلغم, روش سوپ سیب زمینی و شلغم, روش پخت سوپ سیب زمینی و شلغم, روش پختن سوپ سیب زمینی و شلغم, پخت سوپ سیب زمینی و شلغم, پختن سوپ سیب زمینی و شلغم, آموزش پخت سوپ سیب زمینی و شلغم, آموزش آشپزی

طرز تهیه ی سوپ سیب زمینی و شلغم

به ادامه مطالب مراجعه نمایید

سوپ سیب زمینی و شلغم
مجموعه : آموزش آشپزی

سوپ سیب زمینی و شلغم

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد لازم :

 کره بدون نمک   ۶ قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط ریز خرد شده   ۴ عدد
 شلغم پوست کنده و ریز خرد شده   ۱۳۰۰ گرم
 سیب زمینی پوست کنده و ریز خرد شده   ۲۵۰ گرم
 نمک   به مقدار لازم
عصاره مرغ  ۶ فنجان
جوز تازه و رنده شده  یک چهارم قاشق چایخوری
جعفری تازه و خرد شده-برای تزئین  ۲ قاشق غذاخوری

امروز هم با دستور پخت یک سوپ متفاوت دیگر در خدمت شما هستم، سوپ سیب زمینی و شلغم!
این یک سوپ ساده و در عین حال خوب و خوشمزه هست، مخصوصاً به دلیل این که ماده ی اصلی آن را شلغم تشکیل می دهد.
من خودم شخصاً عاشق شلغم هستم، نمی دونم بعضی ها چرا شلغم دوست ندارند! ترکیب طعم های این سوپ خیلی خاص است، امیدوارم از خوردن این سوپ لذت ببرید!

طرز تهیه:
۱- در یک قابلمه ی بزرگ کره را با یک حرارت ملایم آب کنید تا وقتی که کف بکند. وقتی که کف ها از بین رفتند پیازها را اضافه کنید و ۵ دقیقه داخل قابلمه تفت بدهید تا وقتی که پیازها شفاف بشوند ولی نگذارید که سرخ بشوند!

سیب زمینی و شلغم های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا کره روی مواد را بپوشاند. ۲ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید، شعله را کم کنید. بگذارید خوب بپزند، هر چند دقیقه محتویات داخل قابلمه را هم بزنید، پخت را تا ۲۰ دقیقه و زمانی که سیب زمینی ها و شلغم ها ترد بشوند ادامه بدهید.

۲- عصاره ی مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا یک کم بجوشند. بعد در قابلمه را طوری بگذارید که یک کم جا برای خروج بخار وجود داشته باشد، شعله را کم کنید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه بپزند تا سیب زمینی ها و شلغم ها کاملا ترد بشوند.

۳- با همزن برقی یا مخلوط کن مخلوط سوپ را به حالت پوره دربیاورید تا وقتی که کاملا صاف بشوند. حالا آن ها را به داخل قابلمه برگردانید و با نمک و جوز رنده شده به آنها مزه بدهید.
سوپ را داخل کاسه های کم عمق بریزید و با جعفری خرد شده تزئینش کنید!

نکته:
– این غذا با این مقدار مواد برای ۸ نفر می تواند کافی باشد.
– هر چقدر شلغم بزرگتر باشد دیرتر می پزد و یه طعم تلخی هم به سوپ می دهد، پس برای این سوپ از شلغم های تازه و کوچیک استفاده کنید.





دانلود آهنگ جدید



دیدگاه:۰

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

رویای بارانی » طرز تهیه ی سوپ سیب زمینی و شلغم

تبلیغات

http://www.royayebarani.ir
تبلیغات در سایت

خبرنامه سایت

برای اطلاع از اخرین بروز رسانی سایت در خبرنامه ما سایت عاشقانه رویای بارانی عضو شوید.لازم به ذکر است این خبرنامه از طریق سرویس گوگل صورت می پذیرد و هیچ گونه اسپم یا تبلیغاتی به ایمیل شما ارسال نخواهد شد.

تولبار رویای بارانی

برترین مطالب

ارتباط با مدیران در یاهو مسنجر

morteza

morteza

پیشنهادی ما