طرز تهیه انواع هات داگ | رویای بارانی

تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت
کاربران عزیز سایت هر روز به روز میشود حتی با وجود کم کاری های اخیر که از شما عزیزان عذر خواهی میکنیم برای دیدن پست های جدید به صفحه اول سایت و زیر پست ثابت مراجعه فرمایید با تشکر

تبلیغات

تبلیغات در سایت

موضوعات

آمار سایت

بازديد امروز : 1441 بازديد ديروز : 5219 بازديد کل :5735463 تعداد مطالب : 2027 تعداد نظرات : 561 ارسال روزانه : 1.42 نظرات روزانه : 0.4

تبلیغات

تبلیغات در سایت سایت تفریحی

طرز تهیه انواع هات داگ

بازدید: 1,379 views
دسته بندی: آشپزی , مطالب

هات داگ

طرز تهیه هات داگ

ادامه مطلب…

هات داگ به سبک شیکاگو

• تعداد: ۸ هات داگ
• زمان آماده سازی و پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

• ¾ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، چهار قاچ شده
• ۱/۳ پیمانه جعفری خرد شده
• ۱/۳ پیمانه خیار
• ۱/۳ پیمانه پیاز ریز شده
• ¼ خیار شور ریز شده
• نصف قاشق چایخوری تخم کرفس
• خردل زرد
• خیارشور، نواری برش دهید
• فلفل

روش تهیه

۱٫ در یک کاسه کوچک، گوجه فرنگی، کرفس، خیار، پیاز، خیار شور و تخم کرفس را با هم مخلوط کنید.
۲٫ نان های هات داگ را برشته کنید. هات داگ ها را بپزید و داخل نان بگذارید. خردل روی آن بریزید. یک قاشق از مخلوط گوجه فرنگی را روی هات داگ بریزید و با فلفل سرو کنید.

چیلی مک داگ

• تعداد: ۸ هات داگ
• زمان آماده سازی و پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

• ۲۳۰ گرم سالاد ماکارونی آماده
• یک و ۱/۳ پیمانه سس چیلی، گرم شده
• نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
• نصف پیمانه چیپس ذرت خرد شده
• نصف پیمانه پیاز قرمز ریز شده (متوسط)
• ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
• ۲۳۰ گرم خامه ترش (اختیاری)

روش تهیه

۱٫ نان های ها داگ را کره بمالید و در تابه برشته کنید. داخل آن ۲ قاشق غذاخوری سالاد ماکارونی بریزید. هات داگ های گریل شده را روی آن بگذارید. سس چیلی، پنیر، چیپس ذرت خرد شده، پیاز ریز شده و گشنیز روی آن بپاشید. در صورت تمایل می توانید روی آنها خامه ترش بریزید.

هات داگ با سس آووکادو و چیپس

• تعداد: ۸ هات داگ
• زمان آماده سازی و پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

• سه عدد آووکادوی رسیده و نرم
• یک قاشق غذاخوری آب لیمو
• ¾ قاشق چایخوری نمک
• ۸ عدد هات داگ
• یک عدد پیاز سفید کوچک، خلالی برش دهید
• دو عدد گوجه فرنگی، خرد شده
• یک پیمانه چیپس سیب زمینی خرد شده

روش تهیه

۱٫ در یک کاسه آووکادوها را له کنید، آب لیمو، نصف قاشق چایخوری نمک و ¼ پیمانه فلفل را به آن اضافه کنید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.
۲٫ در این فاصله هات داگ ها را سرخ یا کبابی کنید. روی آنها سس آووکادو، پیاز خرد شده، گوجه فرنگی نگینی شده و چیپس خرد شده بریزید و سرو کنید.

هات داگ

هات داگ با سس پنیر چیلی

• تعداد: ۸ هات داگ
• زمان آماده سازی و پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

• ۲ تکه بیکن خرد شده
• یک عدد پیاز سفید متوسط، خرد شده
• یک قاشق غذاخوری فلفل چیلی خلال شده
• دو قاشق چایخوری سیر رنده شده
• ۴۵۰ گرم گوشت راسته چرخ شده
• یک قاشق چایخوری پودر چیلی
• یک قاشق چایخوری پاپریکا
• نمک
• ۲۳۰ گرم سس گوجه فرنگی
• نصف پیمانه آب یا ماءالشعیر بی طعم
• ۸ عدد هات داگ گوشت، کباب شده
• ۸ عدد نان هات داگ برشته شده
• یک پیمانه پنیر چدار رنده شده

روش تهیه

۱٫ در یک تابه روی حرارت متوسط، بیکن و نصف پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا بیکن کاملا برشته شود.
۲٫ فلفل چیلی و سیر را به تابه اضافه کنید. یک دقیقه بپزید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. چربی مواد رابگیرید. سس گوجه فرنگی، ماءالشعیر و نمک و فلفل اضافه کنید. اجازه دهید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا به حال نیم جوش حدود ۱۰ دقیقه روی شعله باشد. آن را کنار بگذارید و گرم نگهدارید.
۳٫ روی هات داگ های گریل شده سس چیلی و باقی مانده پیاز خرد شده را بریزید و سرو کنید.

هات داگ با سس سالسا و لیمو

• تعداد: ۸ هات داگ
• زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
• زمان پخت: ۷ دقیقه

مواد لازم

• ۳۰ گرم گوجه فرنگی گیلاسی سبز و قرمز
• نصف پیمانه پیازچه سبز و ریزشده
• نصف پیمانه گشنیز ریز شده
• یک عدد فلفل چیلی، نواری برش دهید
• نمک و فلفل سیاه
• دو عدد لیموترش
• یک قوطی ماءالشعیر
• ۸ عدد هات داگ
• ۸ عدد نان هات داگ برشته شده
• نصف پیمانه پنیر مونتری یا گودا

روش تهیه

۱٫ برای تهیه سالسا، در یک کاسه متوسط گوجه فرنگی، پیاز، گشنیز و نصف فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و کناری بگذارید.
۲٫ یک عدد لیمو را دو نصف کنید؛ آب آنها را بگیرید و پوست آنها را نگهدارید. در یک تابه بزرگ ماءالشعیر، باقی فلفل چیلی، آب لیموترش و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید جوش بیاید. هات داگ ها را داخل این مایع، بدون اینکه در تابه را بگذارید به مدت ۷ دقیقه بپزید. هات داگ ها را خارج کنید و بقیه مواد را دور بریزید.
۳٫ لیموی باقی مانده را قاچ کنید. هات داگ ها را داخل نان بگذارید و سس سالسا روی آن بریزید و به همراه لیموهای قاچ خورده سرو کنید.

هات داگ
هات داگ با سس فلفل

• تعداد: ۸ هات داگ و ۴ کاسه سس
• زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
• زمان پخت: ۵۰ دقیقه
• زمان سرد شدن: ۱۰ دقیقه

مواد لازم

• ۴ قاشق غذاخوری کره
• یک عدد پیاز سفید بزرگ، خرد شده
• ۴ حبه سیر، خرد شده
• یک پیمانه کچاپ
• نصف پیمانه شکر قهوه ای
• نصف پیمانه سرکه سیب
• ۱/۳ پیمانه سس تند
• ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• دو قاشق چایخوری پودر چیلی
• یک قاشق چایخوری نمک
• ۸ عدد هات داگ
• ۸ عدد نان هات داگ، برشته شده
• برای روی ساندویچ: فلفل چیلی خرد شده و پیاز خرد شده (اختیاری)

روش تهیه

۱٫ برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، پیاز و سیر را داخل کره داغ شده روی حرارت ملایم به مدت ده دقیقه سرخ کنید تا پیازها طلایی شوند. همه مواد به غیر از هات داگ و نان را داخل آن بریزید و هم بزنید. حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و روی حرارت کم اجازه دهید ۱۵ دقیقه نیم جوش شود. در قابلمه را بردارید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر روی همان شعله کم بگذارید تا سس غلیظ شود. از روی حرارت بردارید. ۱۰ دقیقه آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
۲٫ سس را در بلندر پوره کنید تا کاملا نرم و یکدست شود.
۳٫ هات داگ ها را یا روی زغال کبابی یا درون تابه سرخ کنید. آنها را داخل نان بگذارید و در صورت تمایل فلفل چیلی یا پیاز خام ریز شده هم روی آن بریزید. سس را جداگانه درون پیاله بریزید و با ساندویج سرو کنید.
هات داگ

هات داگ با سس آووکادو و چیلی

• تعداد: ۴ تا ۶ نفر
• زمان آماده سازی و پخت: ۴۰ دقیقه

مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
• دو عدد فلفل چیلی خرد شده
• ۲ عدد پیازچه خرد شده
• دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
• یک پیمانه گوجه فرنگی سبز یا قرمز، نگینی خرد شده
• دو عدد آووکادو خرد شده
• نمک دریایی یا معمولی
• فلفل سیاه
• ۶-۴ عدد هات داگ
• ۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده است
• یک قاشق چایخوری سیر رنده شده
• ۶-۴ عدد نان باگت

روش تهیه

۱٫ برای تهیه سس آووکادو-چیلی، در یک کاسه روغن زیتون، گشنیز، فلفل چیلی، پیازچه و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. آووکادو و گوجه فرنگ یرا اضافه کنید. نمک و فلفل اضافه کنید و آن را کناری بگذارید.
۲٫ هات داگ ها را به سبک دلخواه سزخ یا کبابی کنید.
۳٫ در یک کاسه کوچک، کره و سیر را با هم مخلوط کنید. مخلوط کره را روی نان های باگت بریزید. تابه را روی شعله بگذارید و نان ها از سمتی که کره زده اید داخل تابه قرار دهید تا سرخ و برشته شوند.
۴٫ هات داگ ها را داخل نان های برشته قرار دهید و سس آووکادو را روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید.

هات داگ مَک و پنیر

• تعداد: ۸ نفر
• زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
• زمان پخت: ۱۰ دقیقه در حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت

مواد لازم

• دو پیمانه ماکارونی شکلی
• دو قاشق غذاخوری کره
• دو قاشق غذاخوری آرد سفید
• دو پیمانه شیر
• ۱٫۵ پیمانه پنیر چدار، رنده شده
• ۸ عدد هات داگ
• ۸ عدد نان هات داگ
• نصف پیمانه نان تست برشته
• پودر چیلی (اختیاری)

روش تهیه

۱٫ فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. ماکارونی را بپزید و آبکش کنید و آن را کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه بپزید. شیر را به طور یکجا اضافه کنید و هم بزنید. مایع را تا حدی که غلیظ شود و حباب روی آن ایجاد شود روی شعله حرارت دهید. پنیر چدار را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز ماکارونی ها را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
۲٫ در یک ظرف مستطیلی هات داگ ها را داخل نان بگذارید، مقداری ماکارونی و پنیر روی آن بریزید. روی آن نان تست برشته و در صورت تمایل پودر چیلی بریزید. ظرف را داخل فر بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بپزید. باقی مانده پنیر را روی هرکدام از ساندویچ ها بریزید و سرو کنید.





دانلود آهنگ جدید



دیدگاه:۰

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

رویای بارانی » طرز تهیه انواع هات داگ

تبلیغات

http://www.royayebarani.ir
تبلیغات در سایت

خبرنامه سایت

برای اطلاع از اخرین بروز رسانی سایت در خبرنامه ما سایت عاشقانه رویای بارانی عضو شوید.لازم به ذکر است این خبرنامه از طریق سرویس گوگل صورت می پذیرد و هیچ گونه اسپم یا تبلیغاتی به ایمیل شما ارسال نخواهد شد.

تولبار رویای بارانی

برترین مطالب

ارتباط با مدیران در یاهو مسنجر

morteza

morteza

پیشنهادی ما