طرز تهیه انواع دسر های ایرانی خوشمزه | رویای بارانی

تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت
کاربران عزیز سایت هر روز به روز میشود حتی با وجود کم کاری های اخیر که از شما عزیزان عذر خواهی میکنیم برای دیدن پست های جدید به صفحه اول سایت و زیر پست ثابت مراجعه فرمایید با تشکر

تبلیغات

تبلیغات در سایت

موضوعات

آمار سایت

بازديد امروز : 130 بازديد ديروز : 5328 بازديد کل :5731009 تعداد مطالب : 2027 تعداد نظرات : 561 ارسال روزانه : 1.42 نظرات روزانه : 0.4

تبلیغات

تبلیغات در سایت سایت تفریحی

طرز تهیه انواع دسر های ایرانی خوشمزه

بازدید: 2,325 views
دسته بندی: آشپزی

دسر

طرز تهیه انواع دسر های ایرانی خوشمزه

ادامه مطلب…

ژله رنگین کمان

ژله با رنگ ها و طعم های مختلف ۴ بسته . شیر یا بستنی ساده ۲ لیوان

طرز تهیه : برای آماده کردن هر بسته ژله به این صورت عمل کنید که نصف پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و ۱/۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژله شفاف شود سپس ۱/۲ لیوان آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید.

ژله را داخل قالب بریزید و حدود ۲۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد ( دقت کنید ژله سفت نشود ، فقط تا حدی که بسته شود کافیست ).
صف باقی مانده پودر ژله را با ۱/۲ لیوان آب جوش مخلوط کنید و پس از اینکه شفاف شد با ۱/۲ لیوان بستنی یا شیر مخلوط کنید.

پس از اینکه ژله داخل فریزر کمی خودش را گرفت و کم کم ژله حل شده با بستنی را روی ان بریزید و مجدد داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و به همین صورت تمام بسته ها را اماده کنید و لایه لایه ژله ساده و ژله بستنی را روی هم بگذارید.

پس از اینکه لایه اخر را اضافه کردید ژله را داخل یخچال قرار دهید ( داخل فریزر نگذارید ) تا خودش را بگیرد ، برای خارج کردن ژله از قالب باید اطراف ژله را با چاقو ازاد کنید و قالب را حدود ۱۰ دقیقه داخل آب داغ قرار دهید سپس ژله را در ظرف برگردانید ، برش بزنید و سرو کنید.

نکته ها : در زمان اضافه کردن لایه ها دقت کنید که لایه زیری بسته شده باشد ، با دقت و به ارامی لایه بعدی را اضافه کنید تا لایه ها باهم ترکیب نشوند ؛ میتوانید از لایه ها با رنگ ها بیشتری نیز استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای ریختن مواد داخل قالب بزرگ انها را داخل بستنی خوری یا لیوان اماده و سرو کنید.

دسر
************
چند نکته مهم در تهیه دسرها، پودینگها و ژله ها
۱٫ اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم. یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال تا
خودش را بگیرد.

۲٫ اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آنرا بجوشانیم و غلیظ کنیم.

۳٫ برای اینکه میــوه در ته ظرف قرار گیرد ابتدا مقدار کمی ژله همراه میــوه ریخته در یخچال
می گذاریم.

۴٫ در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم.

۵٫ پودینگ سریعاً بسته می شود.

۶٫ نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد.

۷٫ ظرف تهیه پودینگها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود که بیرون نپرد.

۸٫ فرم گرفتن خامه: باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده در فریزر به مدت ۱۲ ساعت بگذاریم
و بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم تا فرم بگیرد. حالت فرم گرفته حالتی است که جای پرهای
همزن در آن باقی بماند.

۹٫ مهمترین نکته در پودینگها تازه بودن تمام مواد است.

۱۰٫در مورد ژله ها و دسرها، حتماً تاریخ مصرف کمپوتها باید مشخص باشد.

۱۱٫ پودر ژلاتینها کهنه نباشد.

۱۲٫دسرها باید حتماً تازه سرو شوند.

۱۳٫ طریقه بن ماری: یعنی یک ظرف آبگرم را روی حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار داده و هم می زنیم. حرارت نباید زیاد باشد که آبجوش بداخل ظرف دوم برود.

۱۴٫اگر ژله دو رنگ یا بیشتر باشد در فاصله زمانی که ژله رنگ اول در یخچال ببندد اگر ژله رنگ
دوم کمی سفت شود می توانیم آن را گرم کرده و روی ژله اولی بریزیم و بقیه رنگ ژله ها را
هم به همین طریق گرم کنیم و روی ژله ها بریزیم.

۱۵٫تزئین ژله و دسرهائی که برای سفت شدن در یخچال قرار می گیرند، همواره بعد از بیرون
آوردن از یخچال باید انجام گیرد.

۱۶٫از آنجا که تهیه دسر و ژله ها چندین بار تمیرن شده اند، توجه داشته باشید که مواد را
دقیقاً به همان میزان که گفته شده است استفاده کنید.

۱۷٫ دستور تهیه خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم خامه را با ۱۰۰ گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت
۱۲ساعت در یخچال می گذاریم. سپس با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می زنیم تا شکل بگیرد
بطوریکه اگر روی آن با چنگال خط بکشیم جای خطها باقی بماند.

**************
طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی
در ابتدای کار یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
ژله حل شده رو داخل مایکروویو بگذارید یا روی حرارت کتری .جوری که در آخر هیچ دانه ژلاتینی باقی نمونده باشه و ژله کاملا یکدست بشه.
کمی صبر کنید تا ژله یه کم سرد بشه(خیلی صبر نکنید همینکه از دمای جوش اولیه بیفته و فقط داغ بشه کافیه).
حالا بستنی رو اضافه کنید. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج کنید و بزارید داخل ژله.
آروم بستنی رو با ژله مخلوط کنید. همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه. زیاد هم هم نزنید که کف روش از بین میره و ژله تون دو رنگ نمیشه.
ظرف تفلون نچسبی رو انتخاب کنید و روش سلفون بکشید. حالا ژله رو بریزید داخلش و برای ۴۵ دقیقه بزارید داخل یخچال.
حالا نوارهای دو سانتی رو ژله بکشید .
آروم شروع به رول کردنش کنید و سریع بزارید داخل یخچال.
یک ساعت صبر کنید تا ژله کاملا ببنده!
۱)این ژله بسیار راحت تهیه میشه و خیلی نسبت به ژله عادی زمان و زحمت کمتری داره.
۲)به جای بستنی وانیلی میشه از بستنی رنگی مثل توت فرنگی یا موز هم استفاده کنید.
************
طرز تهیه چند نوع کرم کاستارد
مواد لازم :
شیر: ۲ پیمانه شیرینی‌‌پزی‌
نشاسته ذرت: ۲ قاشق سوپخوری‌
شکر: نصف پیمانه‌
زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
طرز تهیه :
شیر سرد، نشاسته ذرت و شکر را با هم حل کرده، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و به طور مداوم هم می‌زنیم تا غلیظ شده و مثل فرنی شود. بعد از این‌که به غلظت رسید از روی حرارت بر می‌داریم، وانیل یا هر اسانس دیگری که تمایل داریم به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
این روش ها هم از روز منو برداشت شده است :
کاسترد:

۱: طبق دستور العمل پشت بسته

شیر ۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
پودر کاسترد ۲ ق غ (۲۵ گرم)
شکر ۲ ق غ سر پر

پودر کاسترد را با ۲ ق غ از شیر خوب مخلوط میکنیم، بقیه شیر را با شکر روی اجاق میگذاریم تا داغ شده و بجوشد، سپس مخلوط شیر و پودر کاسترد را داخل آن ریخته و خوب به هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ و یکدست شود؛ اگر میخواهید به عنوان سس شیرین و داغ استفاده کنید همان موقع سرو کنید در غیر اینصورت در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد،برای یک سرو مطلوب بهتر است یک شب در یخچال بماند.

نکته: من همیشه یک مقدار از شیر داغ را روی ظرف مخلوط کاسترد و شیر ریخته و خوب به هم میزنم بعد این مخلوط را با شیر داغ قابلمه مخلوط کرده و هم میزنم تا غلیظ و یکدست شود.

۲٫ کاسترد به روایت یکی از دوستام:

شیر ۲۵۰ میلی لیتر (۱ پیمانه)
پودر کاسترد ۳ ق م سر پر
شکر ۳ ق م سر پر

پورد کاسترد و شکر و شیر -همه را -با هم ،هم میزنید اولش گلوله میشود و خوب هم زده نمیشود اما یک مقدار که هم بزنید خوب حل میشود، در یک ظرف کوچک روی حرارت مرتب هم بزنید، باید بالای سرش بایستید، سختیش همین است که آنهم چند دقیقه بیشتر نیست تا وقتی ببینید دارد به دیواره های ظرف میبندد و خط میافتد باید زود بردارید وگرنه زود سفت میشود! و روی هر چیزی که میخواهید بریزید.

نکته : کاسترد را همه کاریش میشود کرد روی کیک -روی میوه-روی ژله و …

۳٫ تهیه ی کاسترد به صورت قالبی:

شیر ۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
پودر کاسترد ۲ ق غ (۲۵ گرم)
شکر ۲ ق غ سر پر
پودر ژلاتین ۲ ق م سرپر (می توانید بیشتر هم بریزید)

کاسترد را طبق هر روشی که دوست دارید (۱ یا ۲) درست کرده ،پودر ژلاتین را در آب حل نموده سپس پودر ژلاتین حل شده را با کاسترد مخلوط نموده در قالب ریخته و میگذاریم ببندد؛ موقع سرو مانند همه ی دسرهای ژلاتینه می توانیم آنرا برگردانیم.

۴٫ تهیه کاسترد با آرد ذرت:

پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
شکر ۳/۲ لیوان
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری

آب و شیر و آرد ذرت را در ظرفی بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند سپس پودر کاسترد را به مواد اضافه کنید.شکر را به مواد اضافه کرده خوب هم بزنید تا مواد کاملا در آب حل شوند سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۲ دقیقه مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود.

۵٫ تهیه کرم کاسترد بدون استفاده از پودر کاسترد:

شکر ۲/۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲عدد
نشاسته ۴ ق غ
کره ۲ ق غ
شیر ۲ پیمانه
نمک ۴/۱ ق چ
وانیل ۴/۱ ق چ

ارد و شکر و نمک و شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا بجوش اید و غلیظ شود
زرده را با ۲ ق شکر و وانیل خوب میزنیم و به مواد فوق اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم تا به غلظت دلخواه برسد و در انتها کره را به ان اضافه میکنیم.

نکات کلی برای همه ی روش ها:

نکته۱: همیشه کرمها و همه ی دسرهایی که به شکل کاسترد و فرنی هستند را به این صورت عمل میکینم که پس از ریختن در ظرف مورد نظر با یک پلاستیک فریزر کل سطح روی کرم را میپوشانم ، یعنی کاملا چسبیده به سطح کرم، نه روی ظرف! در این حالت کرم (کاسترد،فرنی) رویه نمی بندد و یکدست میشود.

نکته۲: برای استفاده برروی کیک و … نیاز به گذاشتن در یخچال ندارید و باید مانند سس کاسترد عمل نموده و قبل از بسته شدن روی کیک بریزید یا بین لایه های کیک قرار دهید.

نکته۳: برای داشتن کاسترد کاکائویی کافیست پودر کاکائو را با پودر کاسترد مخلوط کنید؛ یا برای داشتن انواع طعمها و رنگها کافیست آنها را به مخلوط اضافه کنید.

نکته۴: من از سوپر مارکت کاسترد تهیه کرده ام و تا آنجایی که میدانم همه ی سوپر ها دارند ،از لوازم قنادی هم میتوانید تهیه کنید،مارک پودر کاسترد tiara (تیاری) هست و مارک دیگه ای هم هست به نام MOIR”S .

نکته۵: اگر از روش ۱ استفاده نکردید می توانید با استفاده از همزن دستی به نتیجه سریعتر و مطلوبتر – در یکدست شدن مخلوط – دست پیدا کنید.
میتونید از شکلات ،اسانس لیمو یا پرتغال یا طعم های دیگه برای این کرم استفاده کنید.
************
حلوای شیره خرما
مواد لازم
ـ آرد گندم ۱ لیوان
ـ شیره خرما سه چهارم لیوان + یک الی چهار قاشق
ـ گلاب
ـ هل سائیده شده
ـ روغن دو پنجم الی نصف لیوان
ـ زعفران سائیده شده در صورت تمایل
طرز تهیه :
داخل ظرف آرد ریخته و به مقدار لازم روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید . رنگ آرد تغییر کرده و کمی که سرخ شد شعله را خاموش کنید و شیره خرما و گلاب و هل و زعفران را اضافه کنید و با قاشق به هم بزنید تا کاملا یکنواخت و یک دست شود . این هم زدن موجب می شود که مقداری روغن پس دهد که می توانیدروغن اضافی را با قاشق جمع کرده و دور بریزد.
اضافه کردن زعفران اختیاری است و تاثیر زیادی در رنگ این حلوا ندارد و فقط به منظور عطر زعفران به کار میرود . این حلوا قهوای متمایل به قرمز رنگ میشود و دارای ارزش غذایی بیشتری نسبت به حلواهایی است که در آن شکر استفاده شده است
سفت و شل شدن حلوا بستگی به میزان شیره خرما دارد و هر چه مقدار شیره خرما بیشتر باشد حلوا شل و نرم تر میشودکه با سرد شدن غلظت مناسبی پیدا خواهد کرد .





دانلود آهنگ جدید



دیدگاه:۰

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاه کاربران

رویای بارانی » طرز تهیه انواع دسر های ایرانی خوشمزه

تبلیغات

http://www.royayebarani.ir
تبلیغات در سایت

خبرنامه سایت

برای اطلاع از اخرین بروز رسانی سایت در خبرنامه ما سایت عاشقانه رویای بارانی عضو شوید.لازم به ذکر است این خبرنامه از طریق سرویس گوگل صورت می پذیرد و هیچ گونه اسپم یا تبلیغاتی به ایمیل شما ارسال نخواهد شد.

تولبار رویای بارانی

برترین مطالب

ارتباط با مدیران در یاهو مسنجر

morteza

morteza

پیشنهادی ما